TR-Therapy - TECAR

Terapia TECAR (Transfer Energetic Capacitiv și Rezistiv) utilizează curenți de radiofrecvență ce pătrund în țesut și se transformă în căldură, având ca efecte ameliorarea durerii, miorelaxarea, creșterea circulației sanguine locale și reducerea edemelor.

Procedura promovează regenerarea musculară și ameliorarea durerii printr-o combinație unică de elemente de masaj cu o senzație plăcută de încălzire oferită de curenții de radiofrecvență.


Programează o consultație


Permite efectuarea terapiilor convenționale cu un singur aplicator, antrenamentelor musculare cu aplicații statice sau sesiunilor creative cu aplicația bipolară (folosind doi aplicatori). De asemenea, procedura permite un tratament atermic potrivit pentru edeme și hematoame posttraumatice.

Terapia prin radiofrecvență BTL-6000 transferă curent electromagnetic de înaltă frecvență prin toate țesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în țesut.


Peste 1.000 de pacienți și-au îmbunătățit sănătatea.

Vrei să te alături lor?

Dureri cronice de spate


Regenerare musculară


Edeme post

traumatice


Sindrom miofascial


Spasme și hipertonus muscular


Reducerea durerii

Efectul principal al terapiei prin radiofrecvență este reducerea durerii, acesta fiind rezultatul relaxării musculare, reducerea edemului, regenerarea și vindecarea țesutului.

Regenerarea și vindecarea țesutului

Îmbunătățirea metabolismului țesutului este un efect secundar natural al terapiei. Aceasta duce la o vindecare mai rapidă a țesutului afectat și resorbția rapidă a hematoamelor post-traumatice.

Reducerea edemului

Pereții arteriolelor sunt lărgiți și sfincterele precapilare sunt relaxate, permițând creșterea fluxului de sânge la nivel local. Acest lucru duce la o creștere a procesului limfatic (drenaj) și ulterior, la reducerea edemului.

Relaxarea musculară

Terapia prin radiofrecvență asupra mușchiului hipertonic produce relaxarea musculară imediată. Efectul de miorelaxare se bazează în principal pe vasodilatație, ce apare în timpul terapiei și favorizează creșterea aportului de nutrienți în țesut.

O adresă trebuie specificată pentru a putea fi încorporată o hartă