SUPER INDUCTIVE SYSTEM (SIS)


Această tehnologie se bazează pe intensitatea înaltă a câmpului electromagnetic ce depolarizează nervii și determină contracții musculare. 

Terapia oferă un mare avantaj prin faptul că permite administrarea terapiei fără contact. Așadar, în cazul fracturilor se poate eficientiza procesul de vindecare prin efectuarea terapiei încă din momentul în care zona afectată este imobilizată în ghips.


Programează o consultație


Terapia cu Super Inductive System a fost creată pentru reducerea durerii acute și cronice, relaxarea și stimularea musculară, restabilirea mobilității articulare sau facilitarea vindecării fracturilor.

Terapia nu prezintă niciun risc și nu are efecte secundare.  Este un tratament eficient pentru dureri acute și cronice, blocaje articulare și fracturi, slăbiciune musculară și spasticitate.


Întrebările și modificările fizice te copleșesc?

Noi suntem srijinul tău în această perioadă.

Spasticitate


Edem osos


Atrofie musculară


Leziuni nervoase


Blocaj articular


Stimularea circulației saguine

Terapia SIS poate stimula circulația sanguină în zona tratată. Ceea ce ajută la transportul mai eficient al nutrienților și oxigenului către țesuturile afectate, și la eliminarea deșeurilor metabolice, accelerând astfel procesul de vindecare.

Reducerea inflamației

Această terapie inovatoare are efecte antiinflamatorii, contribuind la reducerea inflamației în jurul zonei afectate. Prin influențarea activității celulelor care joacă un rol important în procesul inflamator, terapia SIS favorizează o mai bună gestionare a inflamației.


Putere și intensitate ridicate

Cu o putere și o intensitate ridicată a undelor electromagnetice este asigurată pătrunderea eficientă în țesuturile adânci. Datorită acestor caracteristici este eficientizat și tratamentul efectuat.

Focalizare precisă

Terapia SIS poate fi focalizată precis pe zona afectată, permițând concentrarea undelor electromagnetice în punctele care necesită tratament. Focalizarea precisă maximizează eficacitatea terapiei și poate reduce impactul asupra țesuturilor sănătoase din jur.

O adresă trebuie specificată pentru a putea fi încorporată o hartă