Ce pot face în privința durerii? 


Cu toții ne dorim un stil de viață activ, să fim alături de cei dragi și să creăm amintiri deosebite. Durerea ne poate ține în loc.

Am trecut și noi prin asta, știm cum durerile de spate, șold sau genunchi pot îngreuna stilul de viață. Ceea ce putem învăța din asta este să ne ascultăm propriul corp. Durerea este modul lui de a ne atrage atenția că ceva nu este în regulă.

Dacă ascultăm de corpul nostru și acționăm în consecință, vom putea avea un stil de viață sănătos și de durată.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​C​u​ c​e​ ​v​ă​ ​p​u​t​e​m​ ​a​ju​t​a​?

Durerile de spate


De fiecare dată, durerea de spate este un simptom, o formă de manifestare a altei boli, nu afecțiunea în sine. Principalul indicator pentru cauza care generează suferința, este durata și intensitatea acesteia.

Acestea pot fi cronice sau acute. Un istoric medical complet și examenul fizic pot identifica, de obicei, orice afecțiune gravă care poate provoca durerea.

Dureri articulare


Durerile articulare pot fi resimțite în mai multe părți ale corpului (mâini, picioare, șolduri etc.). Poți resimți un discomfort constant sau repetitiv. Sau probabil ai descrie mai bine că ai o rigiditate a mișcărilor.

Durerea este cel mai important simptom al afecțiunilor articulare, aceasta poate fi de origine mecanică sau cu caracter inflamator. Un consult medical poate lămuri natura și tratarea afecțiunilor.


Dureri musculare


Durerile musculare, denumite și mialgii, sunt foarte frecvente, în general cauzate de suprasolicitarea mușchilor sau traumatisme. Mușchii reprezintă aproximativ 40% din totalul greutății corporale umane, așadar durerile musculare pot fi resimțite oriunde în corp.

Mialgiile pot avea forme mai mult sau mai puțin ușoare. De asemenea, complicațiile pot fi serioase. Dacă durerea musculară nu se ameliorează, se recomandă un consult medical.


Cum vă putem ajuta?

Consult medical inițial


Primul pas către un stil de viață sănătos este consultul medical pentru a putea determina sursa durerii.
Plan de tratement personalizat

Planul de tratament este personalizat nevoilor dumneavoastră unice.

Dorim să vă asigurăm o recuperare rapidă și de lungă durată.

Consult medical de control


Dorim să ne asigurăm că sunteți pe drumul cel bun pentru o recuperare de lungă durată.

Managementul durerii


Din dorința de a vă oferi alinare astfel încât să vă puteți bucura de viață, vă vom pregăti pentru eventuala reapariție a disconfortului.

* Fiecare experiență este unică și trebuie evaluată cu mare grijă de către un specialist. Aici îți oferim infomațiile generale de care ai nevoie, dar asta nu exclude sau substituie vizita și consultul unui medic specialist.

Vă doriți să scăpați de durere?

Dați-ne voie să vă ajutăm.

Reducerea rigidității

Ameliorarea tensiunii și ușurarea mobilității  

Dați-ne voie să vă personalizăm un plan de exerciții. Sub îndrumarea kinetoterapeutului, vă veți redobândi mobilitatea.

Întărirea musculaturii

Exerciții și activități specifice afecțiunii dumneavoastră

Dacă vă doriți să evitați reapariția disconfortului, întărirea musculaturii joacă un rol important în prevenirea episoadelor dureroase.

O adresă trebuie specificată pentru a putea fi încorporată o hartă