SHOCKWAVE FOCUSAT 


Undele de șoc sunt unde acustice tranzitorii care au capacitatea unică de a transmite energie de înaltă intensitate la nivelul punctelor dureroase ale sistemului musculo-scheletal. Undele de șoc determină stimularea celulară și eliberarea factorului de creștere, rezultând regenerarea tisulară. Această terapie favorizează procesele de reparare de la nivelul tendoanelor și oaselor, elimină calcificările, reduce durerea persistentă și relaxează musculatura suprasolicitată.


Programează o consultație


UNDELE DE ȘOC FOCALIZATE (SHOCKWAVE FOCUSAT) permit selecția adâncimii de penetrare cu o intensitate maximă constantă. Această terapie este indicată atât pentru tratamentul afecțiunilor superficiale, cât şi a celor în profunzime.


Este un tratament eficient pentru tendinopatii profunde, calcificări și în întârzieri de mineralizare a calusului cartilaginos, cum ar fi pseudoartroza.Calcificări osteotendinoase


Fracturi neconsolidate


Puncte de tensiune (trigger)


Tendinopatie


Precizie și focalizare

Controlul precis asupra direcției și intensității undelor de șoc permit focalizarea exactă pe zona afectată. Astfel eficacitatea tratamentului este maximizată și este redus impactul asupra țesuturilor sănătoase din jur.

Stimularea vindecării și regenerării

Undele de șoc pot stimula procesele de vindecare și regenerare la nivel celular. Acest lucru poate contribui la accelerarea recuperării pentru afecțiuni precum leziunile tendoanelor și întinderile musculare

Efecte antiinflamatorii

Asupra zonelor tratate, terapia ShockWave Focusat poate avea efecte antiinflamatorii, ceea ce ajută la diminuarea durerii, reducerea umflăturii și atenuarea altor simptome asociate cu afecțiunile inflamatorii.

Tratarea punctelor de tensiune (trigger)

Undele de șoc pot fi utilizate pentru a trata punctele trigger ale mușchilor sau țesuturilor moi. Tratarea punctelor trigger poate ameliora durerea și disconfortul asociate cu condiții precum sindromul miofascial și alte tulburări musculoscheletale.

Întrebările și modificările fizice te copleșesc?

Noi suntem sprijinul tău în această perioadă.

O adresă trebuie specificată pentru a putea fi încorporată o hartă